fbpx

Fa homlokzatburkolat kategóriái

A deszkákat aszerint osztályozzák, hogy milyen faanyagból készülnek, milyen alakú profilokat vesznek fel a feldolgozás után, és milyen méretűek az egyes deszkák (szélesség x vastagság).

Kínálatunkban a két leggyakrabban használt fafajtából – északi lucfenyőből és vörös lucfenyőből – készült fa deszkázatot talál. Mindkettő a legolcsóbb és ezért az építőiparban leggyakrabban használt faanyagok közé tartozik. A kínálatunkban szereplő lambéria első osztályú A/B minőségű fából készül. A lambériának több típusa létezik, amelyek elsősorban formájukban különböznek: Lambéria, Faház profil, Rombusz ferde, rombusz profil. Az egyes profilok mérete mind esztétikai, mind funkcionális szempontból fontos. A vastagabb profilok inkább kültérre alkalmasak, míg a vékonyabbak elsősorban a belső térben találnak alkalmazást. Ilyen például a fából készült falburkolat, a fürdőszoba faburkolata, a nappali vagy konyha faburkolata, a homlokzat faburkolata, a kertes ház vagy nyaraló faburkolata és még sok más.

Válasszon a fa burkolólapok kínálatából, kattintson a képükre, és győződjön meg a tátrai burkolólapok legalacsonyabb árairól a piacon.

Lambéria szibériai vörösfenyő

Lambéria

Lambéria SOFTLINE lucfenyő

Lambéria SOFTLINE

Ronkház profil lucfenyő

Faház profil

Ronkház profil  Lucfenyő

Rombusz profil

Rombusz ferde szibériai vörösfenyő

Rombusz ferde