fbpx

ThermoWood

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb profilokat biztosítsuk nem csak a teraszokhoz, a forradalmi ThermoWood® fát kínáljuk. Ez egy finn fenyőből készült fa, amelyet hőkezelnek a fa tartósságának és minőségének növelése érdekében. A hőkezelés során a gyanta eltávolításra kerül, és a fő előny a nagyobb méretstabilitás, a bomlásállóság és a fizikai tulajdonságok javítása. A jobb stabilitásnak és tartósságnak köszönhetően a ThermoWood® hőkezelt fa hozzáadott értéket jelent hosszú távú előnyök és rugalmasság formájában, miközben minimálisra csökkenti a biológiai károkat.

Fa homlokzatok és teraszok ThermoWood® fából

Ezenkívül a hőkezelés meghosszabbítja a fa élettartamát – akár 30 évig is, és csökkenti a fa deformálódásának vagy csavarodásának lehetőségét. A kellemes karamell szín a fa teljes keresztmetszetében nagyon vonzó megjelenést kölcsönöz a teraszoknak. A ThermoWood® fa rendkívül időjárásálló. A teraszprofilok rovátkoltak a nagyobb biztonság érdekében a mozgás során.

A hőkezelésnek köszönhetően 20-25%-kal alacsonyabb hővezető képességgel rendelkeznek az azonos nem hőkezelt fához képest, köszönhetően a hőfolyamat során minden biológiai anyag kiszorításának. Ennek az előnynek köszönhetően a teraszokon, uszodák melletti területeken a fa még magas hőmérsékleten sem melegszik fel, és mezítláb is élvezheti a kényelmet és a mozgást…

A fa teraszokat akik különösen nagyra értékelik a természetes és meleg anyagot. Könnyen karbantartható, ugyanakkor nagyon hosszú élettartamot várnak el tőle… Ha azonosulsz a ThermoWood® fa természetes tulajdonságaival és viselkedésével a kültérben, akkor a ThermoWood anyagból készült terasz az Ön számára ® megoldás egy életre…

A ThermoWood® fából készült teraszainak és padlóinak előnyei

    A tömör ThermoWoood® ThermoWood® fából készült fa homlokzatok és teraszok nagyon kellemes tapintásúak.     A tömör ThermoWoood® ThermoWood® fából készült fa homlokzatok és teraszok szintén meglepően tartósak.     A tömör ThermoWoood® ThermoWood® fából készült fa homlokzatok és teraszok ökológiailag és sterilen tiszták.     A tömör ThermoWoood® ThermoWood® fából készült fa homlokzatok és teraszok minimális karbantartást igényelnek.     Fa homlokzatok és teraszok ThermoWoood® tömörfából A ThermoWood® fa alacsony hővezető képességgel rendelkezik.     A tömör ThermoWoood® fából készült fa homlokzatok és teraszok nagyon hosszú élettartamúak.

Garancia egy egész életre.

A ThermoWood® anyagból készült faprofilok 100%-ban biológiailag lebomlanak, így ökológiailag, erdő- és környezetbaráttá teszik őket. Ha gondosan kezelt és minősített erdőkből vásárol fát, ami valójában a ThermoWood® fa, akkor részt vesz abban, hogy a világ természetes egyensúlya ne sérüljön meg.

A ThermoWood® fán nagyon kellemes járni. Nyáron nem túl meleg, télen pedig nincs túl hideg. Ezért használhatja például úszómedencéknél és pezsgőfürdőknél, és gyönyörű kontrasztos megjelenést kölcsönözhet nekik. Mivel a ThermoWood® profilok sterilek, olyan felületeket készíthet, amelyek ideálisak gyermekei játékához.

ThermoWood fenyö<br />
mikrobordázot

ThermoWood fenyö
mikrobordázot

 

 

MÉRET mm-ben
(vastagság x szélesség)
HOSSZA /m AB minőség

26 x 117

4.2m, 4.5m, 5.1m 13 500, 11 500 HUF/m2

 

ThermoWood fenyö<br />
sima

ThermoWood fenyö
sima

 

 

MÉRET mm-ben
(vastagság x szélesség)
HOSSZA /m AB minőség

26 x 117

4.2m, 4.5m, 5.1m 13 500, 11 500 HUF/m2

 

terasz-csavarokat

Rozsdamentes acél terasz csavarokat 4.5 x 60 mm

Kínálunk eredeti terasz csavarokat a leggyakoribb méretben 4.5 x 60 mm.
A csavarok saválló rozsdamentes acélból vannak.
200 db csomagolás kb 7 – 8 m2 elegendő Ára 7.500Ft = 200 db

A képek csak illusztrációs célokra szolgálnak

LEMON trade s.r.o.

Statisztikai számjel: 50753673
Adóigazgatási szám: 2120469230
Áfa adóazonosító szám: SK2120469230

ELÉRHETŐSÉG
Hétfő:         7.00 - 20.00
Ked:            7.00 - 20.00
Szerda:       7.00 - 20.00
Csütörtök:  7.00 - 20.00
Péntek:       7.00 - 20.00
Szombat:     7.00 - 20.00
Vasárnap:    8.00 - 12.00