fbpx
4.7/5 - (10 votes)

Találkoztál már Lambéria nevű anyaggal? Ez a cikk csak azért készült, hogy többet tudjon meg róla. A Lambéria tulajdonképpen egy hornyos deszka, mart illesztésekkel. Ezeknek a mart hézagoknak óriási előnyük van, hogy sem víz, sem penész nem tud behatolni rajtuk. Megfelelő összeszerelés esetén is biztosíthatja, hogy az illesztések még néhány éven belül se nyíljanak ki. A núd-hornyos illesztések kiváló munkát végeznek a táblák összetartásában is.

lambéria 1

A Lambéria kiváló megoldás kül- és beltérre a faburkolatok alternatívájaként, melynek illata gondolataiban azonnal az erdő szélére repít. Ez a fajta faburkolat azonban jelenleg az egész világon elterjedt. Különféle formáit Finnországban, Észtországban vagy Oroszországban is értékesítik.

lambéria 2

Az igazi Lambéria kizárólag tűlevelű fából, leggyakrabban lucfenyőből készül. Ennek a változatnak nemcsak kiváló ára van, hanem kiváló tulajdonságai is, mint például a semleges világos szín és a szilárd szerkezet. A közönséges lucfenyő mellett néha szibériai lucfenyőt vagy fenyőt is használnak itt.

lambéria 3

Melyek a legnagyobb előnyei, kérdezed? A Lambéria kiváló minőség, tartósság, de stabilitás és ezen felül időtlen és szép dizájn is jellemzi. Végül, de nem utolsósorban kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és egészséges mikroklímát teremt. Végül, de nem utolsó sorban megfizethető áron juthat hozzá, és könnyen telepíthető.